Staj

Fakültemiz Bölümlerinde Lisans eğitimi süresince farklı dönem ve sürelerde staj yapma zorunluluğu mevcuttur. Staj uygulamaları Bölümler arasında farklılık göstermekte olup her Bölümün kendilerinin belirledikleri usül ve esaslara uygun bir şekilde yürütülmektedir. Stajlarda öğrencilerin derslerde gördükleri teorik bilgileri uygulamada pekiştirmeleri ve böylelikle bilgi ve becerilerini arttırmaları beklenmektedir. Her öğrencinin yaptığı staj çalışması sonunda bölümler tarafından ilan edilen koşullara uygun olarak hazırladığı raporlarını Bölümlere teslim etmeleri gerekmektedir.

Fakültemiz Bölümlerinde öğrencilerimizin yapmakta oldukları zorunlu stajlara ait detaylı bilgilere her bölümün aşağıda verilen linkinden ulaşabilirsiniz.

Bilgisayar Mühendisliği

Biyomühendislik